S-Cube Chalet by Agi Architects

Agi Architects Discloses The S-Cube Chalet Beach House

Agi Architects, the architect of the highlighted project Beach House by Agi Architects demonstrates, The design encompasses 3 small semi-detached beach houses with a duplicated program. The houses are designed to maintain privacy from each other, as well as to benefit from outdoor areas and sea views. The two houses located on the ground floor level are offset in plan to create privacy and define their respective entrances. The houses are separated by a staircase, which leads to the third house, located at the higher level facing the sea. Each one of the three houses enjoys a private outdoor area that is open to the sky, extended sea views and privacy from immediate neighbors. .

S-Cube Chalet by Agi Architects Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=28265

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Agencies homepage.

Design Awards
Copyright © 2010 - 2019 Design Agencies - designagencies.org - All Articles